- 1 blikje knakworstjes (200 gram) of boterhamworst/gekookte worst
- 75 gram zoetzure augurkjes
- 75 gram zilveruitjes
- 1 rode ui (of sjalot)
- 2 hardgekookte eieren
- 1 el augurkennat
- 2 el mayo
- 1 el crème fraiche (of yoghurt)
- 1 tl mosterd
- 1tl worcestersaus
- bieslook en/of peterselie
- pezo
Een salade die snel gemaakt is met ingrediënten die ik eigenlijk altijd wel in huis heb. Omdat ik tijdens dit Corona tijdperk geen 2x per week boodschappen ga doen (eerder andersom). Lekker voor op een broodje tijdens de lunch of voor op een toastje 's avonds bij de borrel. Makkelijk en snel te maken als je anders niks meer in huis hebt.
- Eieren koken, schrikken en afkoelen.
- Knakworstjes, augurkjes en zilveruitjes fijnsnijden. Ook zo met de eieren en ui. Alles door elkaar scheppen.
- Sausje maken van augurkennat, mayo, crème fraiche, mosterd en worcestersaus.
- Sausje eroverheen gieten en alles door elkaar scheppen.
- Fijngesneden bieslook en/of peterselie en peper, zout toevoegen en weer alles goed door elkaar scheppen.
Lekker op een hard broodje of cracker tijdens de lunch maar ook op een toastje 's avonds bij de borrel.