Zalm courgettine schotel

  • Internationaal, Hoofdgerecht
  • 20-30 min.

Lekker en koohydraatarm. Met courgette in sliertjes geraspt i.p.v. pasta.

Deel dit recept

Ingrediënten 2 recipe.people
Flinke scheut olijfolie
250 gram diepgevroren spinazie, ontdooid
100 gram champignons, in plakjes
1 Spaanse peper fijngehakt
100 gram gorgonzola, verkruimeld
50 ml. kookroom
200 gram zalmfilet zonder huid, voorgegaard
1 grote courgette, in sliertjes geschaafd
geraspte parmezaan naar smaak
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Zware koekenpan

Bereidingswijze

Verwarm de olijfolie. Bak hierin de spinazie, de champignons en het Spaanse pepertje licht aan. Voeg de gorgonzola en de room toe. Voeg de zalm toe als de gorgonzola gesmolten is. Als laatste de courgette toevoegen, even doorwarmen en klaar.

Serveertip

Serveer met de parmezaan los in een schaaltje erbij.

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

mowi avatar

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten