Zalm courgettine schotel
- Internationaal, Hoofdgerecht
- 20-30 min.
Lekker en koohydraatarm. Met courgette in sliertjes geraspt i.p.v. pasta.
Ingrediënten 2 recipe.people
Flinke scheut olijfolie250 gram diepgevroren spinazie, ontdooid
100 gram champignons, in plakjes
1 Spaanse peper fijngehakt
100 gram gorgonzola, verkruimeld
50 ml. kookroom
200 gram zalmfilet zonder huid, voorgegaard
1 grote courgette, in sliertjes geschaafd
geraspte parmezaan naar smaak
Benodigdheden
Zware koekenpanBereidingswijze
Verwarm de olijfolie. Bak hierin de spinazie, de champignons en het Spaanse pepertje licht aan. Voeg de gorgonzola en de room toe. Voeg de zalm toe als de gorgonzola gesmolten is. Als laatste de courgette toevoegen, even doorwarmen en klaar.
Serveertip
Serveer met de parmezaan los in een schaaltje erbij.