kaasfondue a la karin

  • Frans, Hoofdgerecht
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 13-02-2021

Dit is een echt familie gerecht, dit aten we bij onze ouders en iedereen vond het heerlijk

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
1 stukje boter, 1 ui, 1 klein blikje tomaten puree, 50 gr bloem, 4 dl bouillon (blokje) 250 gr belegen kaas, 1 dl room, (koffiemelk) zout, peper, (fijngehakte peterselie) 1/2 theelepen kerriepoeder.
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Koekenpan

Bereidingswijze

Smelt boter in een pan met een dikke bodem en fruit hierin het uitje goudgeel, roer vervolgens de tomatenpuree er door en de bloem, daarna scheutje voor scheutje de bouillon onder voortdurend roeren. Los in de saus, wanneer de
ze eenmaal glad gebonden is de kaas op en maak de fondue op smaak af met de room en wat zout en peper en fijngehakte peterselie.

Serveertip

serveer met vers stokbrood ananas, en knakworstjes

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten