
Makkelijk en lekker
-Pureer de vleestomaat en vang het vocht door een zeefdoek op, knijp er zoveel mogelijk vocht uit.
-Snijd de pruimtomaten, zonder de pitjes in blokjes.
-Snipper de zongedroogde tomaatjes fijn. Hak de helft van de dragon fijn.
-Snipper de sjalot en knoflook fijn.
-Fruit de sjalot en knoflook aan in olijfolie.
- Voeg de gesnipperde zongedroogde tomaatjes toe en laat 8 minuten stoven op zacht vuur.
-Voeg de tomatenblokjes toe en bak nog 2 à 3 minuten verder.
-Breng op smaak met peper en zout.
-Bak de sint-jakobsnoten kort in de helft boter en olijfolie. Kruid met peper, zout en de gehakte dragon.
Schik de sint-jakobsnoten op een bord. Leper er tomatensla rond. Werk af met het gezeefde tomatenvocht en dragonblaadjes.
Lekker van bij ons