Koolhydraatarm ontbijt van gestoofde eieren met tomaat & kiemgroente
- Belgisch, Ontbijt
- 10-20 min.
- Geplaatst op 12-02-2021
Niet bakken, koken of pocheren, deze eieren gaan we stoven!
Ingrediënten 2 personen
½ el arachideolie250 g tuinkruiden soepgroente
1 tl kerriepoeder
½ tl gemalen komijn
5 trostomaten
200 g verse spinazie
2 middelgrote eieren
60 g pittige kiemgroente
Bereidingswijze
-Verhit de olie in een kleine koekenpan en bak de soepgroente met de kerrie, komijn en peper 3 min. op laag vuur.
-Snijd ondertussen de tomaten in stukjes van ca. 2 cm. Voeg de tomaten en spinazie toe en bak al omscheppend 5 min. op middelhoog vuur.
-Maak 2 kuiltjes in de saus en breek de eitjes erboven.
-Laat met een deksel op de pan in ca. 12 min. op laag vuur garen tot het eiwit net gestold is.
Serveer met de pittige kiemgroente.
Bron
AH
Laatste reacties
Er zijn nog geen reacties