Kool­hy­draat­arm ont­bijt van ge­stoof­de ei­e­ren met to­maat & kiem­groen­te

  • Belgisch, Ontbijt
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 12-02-2021
  • Kool­hy­draat­arm ont­bijt van ge­stoof­de ei­e­ren met to­maat & kiem­groen­te

    Kool­hy­draat­arm ont­bijt van ge­stoof­de ei­e­ren met to­maat & kiem­groen­te

    Kool­hy­draat­arm ont­bijt van ge­stoof­de ei­e­ren met to­maat & kiem­groen­te

Niet bakken, koken of pocheren, deze eieren gaan we stoven!

Deel dit recept

Ingrediënten 2 personen
½ el arachideolie
250 g tuinkruiden soepgroente
1 tl kerriepoeder
½ tl gemalen komijn
5 trostomaten
200 g verse spinazie
2 middelgrote eieren
60 g pittige kiemgroente
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

-Verhit de olie in een kleine koekenpan en bak de soepgroente met de kerrie, komijn en peper 3 min. op laag vuur.
-Snijd ondertussen de tomaten in stukjes van ca. 2 cm. Voeg de tomaten en spinazie toe en bak al omscheppend 5 min. op middelhoog vuur.
-Maak 2 kuiltjes in de saus en breek de eitjes erboven.
-Laat met een deksel op de pan in ca. 12 min. op laag vuur garen tot het eiwit net gestold is.

Serveer met de pittige kiemgroente.

Bron

AH

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten