Coppakroketje gevuld met mascarpone

  • Italiaans, Borrelhapje
  • 20-30 min.
  • Coppakroketje gevuld met mascarpone

    Coppakroketje gevuld met mascarpone

    Coppakroketje gevuld met mascarpone

Makkelijk, lekker deze borrel kroketjes van coppa en mascarpone

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
8 sneetjes coppa
100 gr mascarpone
2 el geraspte parmesaan
4 basilicumblaadjes
4 kleine zongedroogde tomaten
1 ei
paneermeel - olijfolie - zout - peper
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

-Meng de mascarpone met de parmesaan en kruid met peper en zout.

-Neem een sneetje coppa, leg hierin 1 koffielepel kaasmengsel, 1 blaadje basilicum en 1 zongedroogd tomaatje. Plooi het sneetje dicht en plooi er aan de bovenkant nog een sneetje coppa over. Maak een mooi buideltje.

-Bak het kroketje:

Klop het ei los en wentel hierin het coppabuideltje, rol daarna in paneermeel en bak in een pan in een beetje olijfolie.

Bron

njam

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

marcdepester avatar
marcdepester

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten