1. Home
  2. Recepten
  3. Italiaanse keuken
  4. Coppakroketje gevuld met mascarpone

Coppakroketje gevuld met mascarpone

  • Italiaans, Borrelhapje
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 11-02-2021

Ingrediënten 4 personen


8 sneetjes coppa
100 gr mascarpone
2 el geraspte parmesaan
4 basilicumblaadjes
4 kleine zongedroogde tomaten
1 ei
paneermeel - olijfolie - zout - peper



Coppakroketje gevuld met mascarpone
Coppakroketje gevuld met mascarpone

Makkelijk, lekker deze borrel kroketjes van coppa en mascarpone

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

-Meng de mascarpone met de parmesaan en kruid met peper en zout.

-Neem een sneetje coppa, leg hierin 1 koffielepel kaasmengsel, 1 blaadje basilicum en 1 zongedroogd tomaatje. Plooi het sneetje dicht en plooi er aan de bovenkant nog een sneetje coppa over. Maak een mooi buideltje.

-Bak het kroketje:

Klop het ei los en wentel hierin het coppabuideltje, rol daarna in paneermeel en bak in een pan in een beetje olijfolie.

Bron

Njam



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marcdepester


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marcdepester
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top