Geroosterde kikkererwten

  • Europees, Tussendoortje
  • 30-60 min.

Geroosterde kikkererwten

Deel dit recept

Ingrediënten 6 recipe.people
*1 blik kikkererwten
*1 tl paprikapoeder
*1 tl knoflookpoeder
* peper en grof zout
* 1 eetlepel olijfolie
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

* Warm de oven voor op 200° C.
* Spoel de kikkererwten in een zeef onder de kraan, laat ze goed uitlekken en dep droog met keukenpapier.
* Meng de paprikapoeder, knoflookpoeder, olie en zout en peper toe naar smaak.
* Verdeel de kikkererwten over een met bakpapier bekleed bakblik en rooster ze 15 minuten.
* Schep ze een keer om en laat ze nog 5 - 10 minuten bakken tot ze knapperig zijn.

Bron

Voedingscentrum

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Andrea_Andrea avatar

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten