Seldergratin

  • Belgisch, Bijgerecht
  • 30-60 min.
  • Seldergratin

    Seldergratin

    Seldergratin

Lekkere winterse gratin die super lekker van smaak is .

Deel dit recept

Ingrediënten 4 recipe.people
4 aardappelen (middelgrote, bloemige, geschild en geraspt)
2 groene selderstengels ( fijngesneden)
100 gram Emmentaler (geraspt)
20 cl room
2 eierdooiers
1 lookteentje (geperst)
snuifje nootmuskaat
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Wrijf een ovenschaal in met de geperste knoflook.

Klop de room los met de eidooiers, nootmuskaat, peper en de helft van de kaas. Schep er de geraspte aardappel en selder onder.

Doe het aardappelmengsel in de ovenschaal. Bestrooi de gratin met de rest van de kaas zet 20 minuten in de oven.

Bron

spar

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

marcdepester avatar

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten