Spaghetti al ragù GiuSeppe

  • Belgisch, Hoofdgerecht
  • 30-60 min.
  • Spaghetti al ragù GiuSeppe

    Spaghetti al ragù GiuSeppe

    Spaghetti al ragù GiuSeppe

Pastagerecht dat de naam draagt van Spaghetti al ragù GiuSeppe , erg lekker ! 

Deel dit recept

Ingrediënten 4 recipe.people
2 wortelen
2 teentjes knoflook, gesnipperd
peper
zout
2 eetlepels tomatenpuree
500 g tomaten
2 stengels bleekselderij
100 g emmentaler of gruyère, geraspt
1/2 bussel krulpeterselie, gesnipperd
1 klont boter
400 g spaghetti
2 laurierblaadjes
500 g gemengd gehakt
2 el boter + extra
1 ui, versnipperd
150 g champignons
1 kleine courgette
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

-Maak de courgette, de wortelen, de selderij en de champignons schoon.
-Snijd de groenten in stukjes.

-Stoof de ui en de knoflook in de boter.
-Doe er het gehakt en de tomatenpuree bij en laat meebakken.
-Voeg er de in stukjes gesneden groenten aan toe en laat ze meestoven.
-Pel de tomaten en snijd ze in stukken. Doe ze bij de groenten en het gehakt.
-Voeg er de laurier aan toe. Kruid met peper en zout.
-Laat de saus 30 minuten sudderen op een laag vuur.

-Kook de spaghetti gaar.
-Doe de saus in een kom.
-Giet de spaghetti af.

- Smelt een klont boter in de pan waarin je de saus gemaakt hebt en doe er de spaghetti bij. Roer om.

-Serveer de spaghetti met de saus en werk af met peterselie en emmentaler of gruyère.

Bron

Delhaize-chef = seppe nobels

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

marcdepester avatar

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten