Chinese kool stamppot @
- Europees, Hoofdgerecht
- 20-30 min.
.
Ingrediënten 4 recipe.people
750 gr. Aardappel1 kg Chinese kool
1 Ui
100 gr. Winterwortel
300 gr. Spekreepjes
1 eetl. Kerriepoeder
1 eetl. Margarine, vloeibaar
Bereidingswijze
Voorbereiding:
Breng de aardappel aan de kook en laat deze koken.
Giet de aardappel af en stamp deze goed fijn.
Rasp de winterwortel grof.
Snipper de ui.
Bereidingswijze:
Verhit de margarine in de wok en fruit de ui samen met de kerrie aan.
Voeg de spekreepjes toe en bak deze 5 minuten mee.
Roerbak de winterwortel erbij.
Schep de kool erdoor, roerbak deze tot ze zacht begint te worden.
Voeg de aardappel erbij en meng alles goed door elkaar.
Serveer er een stukje vlees naar smaak bij.
Bron
Dit recept is deels van: Maggi