Goulash
- Hongaars, Hoofdgerecht
- > 120 min.
Deze goulash is een heerlijk eenpansgerecht voor de slowcooker
Ingrediënten 6 personen
500 gr rundvlees200 gr spekjes
3 paprika's, (rood, geel, groen)
2 chilipepers
2 uien
3 teentjes knoflook
1 blikje tomaten puree
1 blik tomatenblokjes
200 ml bouillon
3 laurierblaadjes
Peper, zout, paprikapoeder, chilipoeder,
Benodigdheden
Slowcooker
Bereidingswijze
Het vlees in blokjes snijden.
Paprika's in stukjes snijden.
Uien grof snipperen.
spekjes kort bakken,
Het vlees kruiden met peper en zout, bestrooien met bloem en ook even met de spekjes meebakken.
Uien, knoflook, paprika's en chilipepers erbij en ook kort meebakken.
De rest van de ingrediënten erbij en even kort laten koken.
Alles in de slowcooker.
8 uur op low
Als de goulash te dun is even binden met bv maïzena
Bron
Slowcooker recepten op facebook