1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Vegetarische keuken
  5. Spaghetti
  6. Spaghetti met pinda-tomatensaus, erwtjes en tofu

Spaghetti met pinda-tomatensaus, erwtjes en tofu

  • Vegetarisch, Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 24-01-2021

Ingrediënten 2 personen


Spaghetti, passata (of tomatenconcentraat met water), ca 4 eetlepels pindakaas, kopje diepvrieserwtjes, half blok tofu, ketjap, teentje look, komijnpoeder, sambal, peper, zout



Supersnel kaar en gemakkelijk. 

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Bereid de spaghetti in ruim kokend water met snufje zout en scheutje olijfolie. Snij de tofu in blokjes van ca 1 cm.

Verwarm paar eetlepels olijfolie in een steelpan. Voeg geperst knoflook toe wanneer de olie heet is. Voeg na een minuutje de passata toe, de diepvrieserwtjes en de eetlepels pindakaas. Voor de verhouding pindakaas/tomaat goed proeven. Breng op smaak met ca eetlepel ketjap (of naar smaak), sambal, komijnpoeder, evt gemberpoeder, peper en zout. Roer de blokjes tofu door de saus.

Serveer de spaghetti met de pinda-tomatensaus.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van TineW


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van TineW
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top