Broccoli met mozzarella of feta
- Nederlands, Hoofdgerecht
- 20-30 min.
Leuke varriatie met Brocolli
Ingrediënten 4 recipe.people
- 700 gr broccoli, in stukjes- zout
- 4 zongedroogde tomaten in olijfolie, in fijne reepjes gesneden
- 2 kleine mozzarellakaasjes of feta, in blokjes gesneden
- een scheut olijfolie
- kruidenzout
- 4 el pijnboompitten
Bereidingswijze
Rooster de pijnboompitten kort in een droge koekenpan. Kook de broccoli beetgaar in water met een snufje zout en laat uitlekken. Meng er de mozzarellastukjes of feta en gedroogde tomatenreepjes door, giet er een scheutje olijfolie over en bestrooi met een beetje kruidenzout en de pijnboompitten. Laat het geheel nog even goed doorwarmen op een laag pitje op het fornuis of in de oven
Bron
Landzicht biologisch groenten abonnement.
Serveertip
Benje niet vegetarisch?
Lekker stukje vlees er bij kan geen kwaad.
Ik doe vaak een stukje kipfilet platslaan,
Monchou er op,
Zongedroogd tomaatje in stukjes snijden en er bovenop.
Kipfiletje dichtrollen en bakken, soms lekker in de grillpan.