Broccoli met mozzarella of feta

  • Nederlands, Hoofdgerecht
  • 20-30 min.

Leuke varriatie met Brocolli

Deel dit recept

Ingrediënten 4 recipe.people
- 700 gr broccoli, in stukjes
- zout
- 4 zongedroogde tomaten in olijfolie, in fijne reepjes gesneden
- 2 kleine mozzarellakaasjes of feta, in blokjes gesneden
- een scheut olijfolie
- kruidenzout
- 4 el pijnboompitten
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Rooster de pijnboompitten kort in een droge koekenpan. Kook de broccoli beetgaar in water met een snufje zout en laat uitlekken. Meng er de mozzarellastukjes of feta en gedroogde tomatenreepjes door, giet er een scheutje olijfolie over en bestrooi met een beetje kruidenzout en de pijnboompitten. Laat het geheel nog even goed doorwarmen op een laag pitje op het fornuis of in de oven

Bron

Landzicht biologisch groenten abonnement.

Serveertip

Benje niet vegetarisch?
Lekker stukje vlees er bij kan geen kwaad.
Ik doe vaak een stukje kipfilet platslaan,
Monchou er op,
Zongedroogd tomaatje in stukjes snijden en er bovenop.
Kipfiletje dichtrollen en bakken, soms lekker in de grillpan.

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Edwin_Dielessen355 avatar

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten