Snelle Curry

  • Indiaas, Hoofdgerecht
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 21-01-2021
  • Snelle Curry

    Snelle Curry

    Snelle Curry

  • Snelle Curry

    Snelle Curry

    Snelle Curry

Op living the green life kwam ik dit gerecht tegen, veganistisch, makkelijk, in 1 pan te bereiden en heel erg lekker. Bij de Jumbo hebben ze van Vegan Sadhu nu hele handige doosjes met Curry Pasta waardoor je zelf niet een hele kruiden voorraad nodig hebt. 
 

Deel dit recept

Ingrediënten 2 personen
400 g zoete aardappel
200 g sugar snaps
1 pakje The Vegan Sadhu Vegan Curry Pasta voor Chickpea Curry
1 blik kokosmelk
1 blik kikkererwten
100 g babyspinazie
1 st limoen
2 el sesamzaadjes
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Hapjespan

Bereidingswijze

1 Schil de zoete aardappel en snijd in blokjes. Haal de puntjes van de sugarsnaps en verwijder de draadjes.
2 Verhit de currypasta in de hapjespan en voeg de zoete aardappel toe.
3 Giet de kokosmelk erover en breng aan de kook. Kook voor ongeveer 5 minuten.
4 Giet ondertussen de kikkererwten af, spoel ze om en laat uitlekken.
5 Voeg de sugarsnaps en kikkererwten toe aan de pan en kook nog 10 minuten.
6 Schep de spinazie door de curry.
7 Verdeel de curry over twee borden en maak af met het sap uit de limoen en wat sesamzaadjes.

Bron

Https://livingthegreenlife.com/recepten/polentapudding-salade-en-snelle-curry/

Serveertip

De Curry Pasta van The Vegan Sadhu is bij Jumbo te koop:
https://www.jumbo.com/the-vegan-sadhu-vegan-curry-pasta-voor-chickpea-curry-80g/382813DS

Ik raad je echt aan om zoals in de bereiding staat beschreven de draadjes van de sugar snaps te verwijderen.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten