1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Hongaarse keuken
  5. Goulash
  6. Koolhydraatbeperkte goulash

Koolhydraatbeperkte goulash

  • Hongaars, Hoofdgerecht
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op 20-01-2021

Ingrediënten 6 personen


Kilo rundvlees in blokjes(evt. kruiden met peper en/of zout)
pond uien in stukjes
2 groene, 2 gele, 2 rode paprika's in stukjes
2 bakjes champignons in plakjes
2 tenen knoflook in pers
2 laurierblaadjes
2 kleine blikjes tomatenpuree
1 rundvleesbouillontablet
flinke klont(room)boter
2 zakken pompoenstukjes (vriezer Jumbo)
2 tl paprikapoeder
2 tl knoflookpoeder
2 tl marjolein(majoraan)
2 tl oregano
2 tl tijm
2tl gedroogde bieslook
2 tl karweizaad(kummel)
2tl komijnpoeder(djinten)
2 tl garam masala
2 tl korianderpoeder(ketoembar)


Verder heb je nodig


Hele grote gietijzeren braadpan
scherpe messen
(vijzel)


Ik heb deze goulash samengesteld ui een tweetal smulwebrecepten en de kruiden voor goulash die ik op een andere site vond.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Bouillon blokje oplossen in 200 ml.
boter smelten, bouillon erbij gieten
rundvlees blokjes toevoegen + knoflook ui pers en laurierblaadjes
1.5 uur laten sudderen op zacht vuur
ondertussen de kruiden mengen, ik heb dit in de vijzel gedaan
na 1.5 uur paprika, ui, champignons, tomatenpuree en goulashkruiden toevoegen en goed doorroeren.
nog 2 uren laten sudderen op zacht vuur, in het laatste half uur de pompoenstukjes doorroeren en mee laten sudderen.

Bron

Smulweb



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van imkw


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van imkw
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top