bacon kaas dip
- Europees, Saus/dressing
- 20-30 min.
ja je kunt het als kaasfondue gebruiken maar dan moet je wel erg van cheddar houden.
het is echt een dip of bv. over nacho,s , maar nog beter FRIET!
groente stengels ( lekker 1970 ) , gebakken kip stukjes of worstjes , you name it and dip it.
Ingrediënten 4 recipe.people
250 gr. cream cheese, naturel250 gram belegen cheddar , geraspt , niet van die plastic plakjes
150 ml. kookroom vol vet
2 tl. worcestersaus
1 tl. gedroogde ui poeder
2 tl. mosterd naar keuze
8 plakken gebakken bacon, k&k
alles om te dippen
Benodigdheden
kookpan , desnoods je kaasfondue panlepel mes
rechaud om het spul warm te houden
Bereidingswijze
meng op laag vuur alles bij elkaar behalve de bacon onder voortdurend roeren.
hak ondertussen de bacon in stukjes , sommige wat kleiner als de andere.
zorg nu dat alles goed gemengd ( houd wat bacon achter voor garnering ) en de kaas vloeibaar is .
serveer direct.
Bron
tasteofhome
Serveertip
als dip voor een tosti of gewoon cherry tomaatjes , super simpel maar zo lekker.