Romige mango-kokospudding

  • Chinees, Nagerecht
  • 10-20 min.
  • Romige mango-kokospudding

    Romige mango-kokospudding

    Romige mango-kokospudding

Overheerlijk Chinees dessert dat makkelijk te bereiden is 

Deel dit recept

Ingrediënten 6 personen
400g verse mango puree
100ml ongeklopte slagroom
200ml kokosmelk
200ml volle melk
20g gelatinepoeder
60g suiker
80ml water
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

-Meng de suiker en de gelatine in een kom. Breng water met de suikermix aan de kook. Blijf constant roeren totdat de suiker en de gelatine is opgelost.
-Schenk de kokosmelk, volle melk, de slagroom en de mangopuree bij en meng het goed door elkaar. Laat het nog ca. 3 minuten koken op zacht vuur.
-Giet het mangokokosmengsel in een glazen schaal en plaats het in de koelkast om het op te laten stijven.
-Snijd de mangokokospudding daarna in blokken.

Bron

amazing oriental

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

marcdepester avatar
marcdepester

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten