1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Koreaanse keuken
  5. Bulgogi rundvlees

Bulgogi rundvlees

  • Koreaans, Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 19-01-2021

Ingrediënten 4 personen


¼ deel bulgogisaus ( kant en klaar te koop ); of zelf bereiden (zie recept op smulweb)
460 g rundvlees
1 ui (halve manen)
1 wortel (in fijne plakken gesneden)
1 lente - ui (in fijne repen)
2 el olie
sesamolie



Bulgogi rundvlees
Bulgogi rundvlees
Bulgogi rundvlees
Bulgogi rundvlees

Makkelijk en lekker 

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

-Snijd het rundvlees in dunne repen en marineer het vlees in de bulgogisaus gedurende een half uur.
-verwarm de olie in een pan, zodra de pan warm genoeg is, voeg je het rundvlees toe.
-Roerbak het vlees in een korte tijd half gaar, voeg daarna de uien en de gesneden wortelen toe.
-Schep alles goed om en voeg ten slotte de lente-ui toe.
-Besprenkel het gerecht met sesamolie.

Serveer met kimchi en pandanrijst.

Bron

Amazing oriental



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marcdepester


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marcdepester
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top