Bulgogi rundvlees

  • Koreaans, Hoofdgerecht
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 19-01-2021
  • Bulgogi rundvlees

    Bulgogi rundvlees

    Bulgogi rundvlees

  • Bulgogi rundvlees

    Bulgogi rundvlees

    Bulgogi rundvlees

Makkelijk en lekker 

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
¼ deel bulgogisaus ( kant en klaar te koop ); of zelf bereiden (zie recept op smulweb)
460 g rundvlees
1 ui (halve manen)
1 wortel (in fijne plakken gesneden)
1 lente - ui (in fijne repen)
2 el olie
sesamolie
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

-Snijd het rundvlees in dunne repen en marineer het vlees in de bulgogisaus gedurende een half uur.
-verwarm de olie in een pan, zodra de pan warm genoeg is, voeg je het rundvlees toe.
-Roerbak het vlees in een korte tijd half gaar, voeg daarna de uien en de gesneden wortelen toe.
-Schep alles goed om en voeg ten slotte de lente-ui toe.
-Besprenkel het gerecht met sesamolie.

Serveer met kimchi en pandanrijst.

Bron

amazing oriental

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten