Dan Dan lasagne

  • Aziatisch, Ovenschotel
  • 30-60 min.
  • Geplaatst op 19-01-2021
  • Dan Dan lasagne

    Dan Dan lasagne

    Dan Dan lasagne

  • Dan Dan lasagne

    Dan Dan lasagne

    Dan Dan lasagne

Italiaanse lasagne , in fushion drive naar 'lasagne op aziatische wijze' 

Deel dit recept

Ingrediënten 2 personen
8-10 lasagnevellen
120g varkensgehakt
2 el gedroogde garnalen, gehakt
2 el ingelegde mosterdkool ( zie afbeelding en toelichting onderaan)
1 el gember, gehakt
4 knoflookteentjes, gehakt
1 gedroogde sjalot, gehakt
1 el olie
200 ml kippenbouillon
1 lente-ui, gesneden
Een snufje pinda, fijngehakt
Cheddar cheese, geraspt
Mozzarella, geraspt
Sausmix:
2 el Oyster Sauce
2 el Chilli Bean Sauce
1 el Lee Kum Kee Seasoned Rice Vinegar
1 tl suiker
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

-Verwarm de oven voor op 180°C.
-Kook water in een pan. Voeg de lasagnevellen toe zodra het water begint te pruttelen. Kook de vellen totdat ze iets zachter zijn, spoel het vervolgens af met koud water en zet opzij.

-Verhit olie in een wok op medium vuur. Voeg de gehakte knoflook, sjalot en gember toe, en kook totdat de smaken vrij komen.
-Voeg het varkensgehakt, gedroogde garnalen en ingelegde mosterdknol toe aan de wok en roerbak totdat het gehakt goudbruin is.
-Voeg de kippenbouillon toe, breng het aan de kook, voeg de sausmix geleidelijk toe aan de wok en roer goed. Zet opzij zodra het Dan Dan-gehakt klaar is.

-Leg de lasagnevellen in de ovenschotel, wissel het steeds af met een laagje Dan Dan-gehakt, cheddar cheese en mozzarella-kaas, totdat de ovenschotel vol is. Doe er kaas bovenop. Plaats het in de oven en bak het 25 minuten.

-Zodra het klaar is, kun je het besprenkelen met fijngehakte pinda's en lente-ui.

Bron

amazing oriental

Serveertip

Mosterdkool Ingelegd is samengesteld uit zorgvuldig geselecteerde groenten en is een voedingsbewust bestanddeel van heerlijke Aziatische gerechten. De kruidige mosterdkool is gepekeld en na het afgieten gebruiksklaar. Pigeon Ingelegde Mosterdkool kan gebruikt worden als groente in soepen en bouillons en geserveerd worden met gestoomde rijst en geroerbakte gerechten met varkensvlees.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten