Te pittig ?

  • Europees, Hoofdgerecht
  • 0-10 min.
  • Geplaatst op 17-01-2021
  • Te pittig ?

    Te pittig ?

    Te pittig ?

Ik maakt net een groentensoep. En ik had nog wat versneden rode peper staan. Teveel dus,  de soep werd te pittig. Misschien wist je dit al, maar als niet, bij deze de oplossing.

Deel dit recept

Ingrediënten 2 personen
Citroensap
Suiker
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Als je per ongeluk een beetje uitgeschoten bent met de sambal of chilipeper zorgt een scheutje citroensap ervoor dat het wat minder pittig wordt. In plaats van een scheutje citroensap kun je ook een schepje suiker toevoegen als je je gerecht wat te pittig hebt gekruid.

Bron

Internet

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten