1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Europese keuken
  5. Te pittig ?

Te pittig ?

  • Europees, Hoofdgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 17-01-2021

Ingrediënten 2 personen


Citroensap
Suiker



Te pittig ?
Te pittig ?

Ik maakt net een groentensoep. En ik had nog wat versneden rode peper staan. Teveel dus,  de soep werd te pittig. Misschien wist je dit al, maar als niet, bij deze de oplossing.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Als je per ongeluk een beetje uitgeschoten bent met de sambal of chilipeper zorgt een scheutje citroensap ervoor dat het wat minder pittig wordt. In plaats van een scheutje citroensap kun je ook een schepje suiker toevoegen als je je gerecht wat te pittig hebt gekruid.

Bron

Internet



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van henrilevison


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van henrilevison
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top