Ge­roos­ter­de groen­te­gra­tin en soep­bal­le­tjes uit de oven

  • Nederlands, Hoofdgerecht
  • 30-60 min.
  • Ge­roos­ter­de groen­te­gra­tin en soep­bal­le­tjes uit de oven

    Ge­roos­ter­de groen­te­gra­tin en soep­bal­le­tjes uit de oven

    Ge­roos­ter­de groen­te­gra­tin en soep­bal­le­tjes uit de oven

Combinatie van alleen maar heerlijke smaken!  Snel en makkelijk gerecht .

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
2 courgettes
2 rode uien
250 g cherrytomaten
250 g verse rundersoepballetjes ( kant en klaar of zelf rollen )
45 g koelverse pestospread
1 pak Emmenthaler gratins (diepvries, Aviko)
40 g rucola
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
bakpapier

Bereidingswijze

-Verwarm de oven voor op 200 °C.

-Snijd de courgettes in de lengte doormidden en vervolgens in halve plakken van 1 cm dik.
-Snijd de uien in partjes.

-Meng de courgette met de ui, tomaten, soepballetjes en pestospread. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

-Verdeel de groenten en balletjes samen met de gratins over een met bakpapier beklede bakplaat. Laat de gratins en de groente in 25 min. gaar worden in de oven. Schep voor het serveren om met de rucola.

Bron

ah

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

marcdepester avatar
marcdepester

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten