
Voor het beslag :
150 g boekweit (boekweitmeel)
zoutsnuifje
kaneelsnuifje
2 el suiker (kokossuiker)
1 tl bakpoeder (of wijnsteenpoeder)
2 el yoghurt (kokosyoghurt of sojayoghurt)
1 kopje amandelmelk (of rijstmelk)
4 el kokosolie (om in te bakken)
1 appel ( in schijfjes van 2 cm klokhuis verwijderd)
Voor de topping :
1 handje pecannoten
2 el ahornsiroop
100 g blauwe bessen
=18pxEen heerlijk vegan dessert dat bij iedereen in de smaak zal vallen en makkelijk te maken is.
1 Mix alle ingredienten voor het beslag.
2 Dompel de schijfjes appel in het beslag en bak ze in de pan met voldoende kokosolie. Draai de schijfjes om als je luchtbubbeltjes ziet.
3 Bak zo alle schijfjes goudbruin en serveer met wat pecannootjes, ahornsiroop en blauwe bessen.
Libelle