1. Home
  2. Recepten
  3. Chinese keuken
  4. Babi Pangangsaus

Babi Pangangsaus

  • Chinees, Saus/dressing
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 12-01-2021

Ingrediënten 2 personen


1 fijngehakt teentje knoflook
scheutje olie (bijv arachide olie)
1 el taotjo (gele bonensaus)
2 tl gembersiroop
1 el tomatenketchup
1 el ketjap manis
2 el suiker
1 el azijn
snufje zout



Heerlijk bij Buikspek

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Bak de knoflook in de olie in een steelpannetje op een zacht vuurtje. Let op dat het niet verbrandt, enkel gaart. Doe dan de rest van de ingredi├źnten erbij met een paar eetlepels water. Even doorwarmen en de saus is klaar.
(Deze hoeveelheid saus is slechts voor een paar plakjes spek. Ik vroor het grootste deel van het spek in plakjes in. Een soort fastfood uit eigen keuken. Je zou de saus ook kunnen verdunnen met water en dan binden met maïzena.)

Bron

Aziatische site



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van Patronpatissier


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van Patronpatissier
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top