Thaise Kippensoep

  • Aziatisch, Soep
  • 20-30 min.
  • Thaise Kippensoep

    Thaise Kippensoep

    Thaise Kippensoep

(...)

Deel dit recept

Ingrediënten 2 recipe.people
1 pot Struik Krachtbouillon kip
evt. extra kip(pedij)filet
400 gr Thaise roerbakmix
50 ml sojasaus
2 theelepels sambal
200 ml kokosmelk

garneren met koriander

evt hardgekookt (en gepeld) ei
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Bouillon in de pan. Met aangegeven hoeveel water aanlengen.
Kippedijfilet meekoken, daarna uit de pan halen en met twee vorken uit elkaar trekken. Terugdoen in de pan.

Overige ingrediënten er in (roerbakmix, sojasaus, sambal, kokosmelk).

Nog even 10 minuutjes laten koken.
Evt. hardgekookte eitjes koken.

Inschenken, evt. hardgekookt eitje in de soepkom er bij.
Garneren met koriander.

Bron

Struik advertentie

Serveertip

Hou je van een knapperige bite, dan kun je er nog een hand rauwe taugé in de soepkom bij doen. Omdat je deze niet meekookt, blijft deze dus knapperig. Dat doe ik graag, als ik de soep als maaltijdsoep eet.

Voor mijn gezin (die niet koolhydraatarm eet), serveer ik er (stok)brood met kruidenboter bij.

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Jootjevabootje avatar

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten