Thaise Kippensoep
- Aziatisch, Soep
- 20-30 min.
(...)
Bereidingswijze
Bouillon in de pan. Met aangegeven hoeveel water aanlengen.
Kippedijfilet meekoken, daarna uit de pan halen en met twee vorken uit elkaar trekken. Terugdoen in de pan.
Overige ingrediënten er in (roerbakmix, sojasaus, sambal, kokosmelk).
Nog even 10 minuutjes laten koken.
Evt. hardgekookte eitjes koken.
Inschenken, evt. hardgekookt eitje in de soepkom er bij.
Garneren met koriander.
Bron
Struik advertentie
Serveertip
Hou je van een knapperige bite, dan kun je er nog een hand rauwe taugé in de soepkom bij doen. Omdat je deze niet meekookt, blijft deze dus knapperig. Dat doe ik graag, als ik de soep als maaltijdsoep eet.
Voor mijn gezin (die niet koolhydraatarm eet), serveer ik er (stok)brood met kruidenboter bij.