Ansjovisboter

  • Belgisch, Bijgerecht
  • 0-10 min.
  • Ansjovisboter

    Ansjovisboter

    Ansjovisboter

Heerlijke ansjovisboter als broodbeleg of om te verwerken in  saus 

Deel dit recept

Ingrediënten 4 recipe.people
2 eetlepels tijmblaadjes (verse)
1 theelepel roze peperkorrels
150 gram ongezouten boter
4 ansjovisfilets (gezouten)
1⁄2 theelepel grof zeezout
1 lookteentje (geperst)
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Laat de boter op kamertemperatuur komen en roer het los.

Snij de ansjovisfilets heel fijn. Voeg samen met de look, tijm, roze peperkorrels en grof zout bij de boter en roer goed onder elkaar.

Schep de boter in een mooi kommetje en laat opstijven in de koelkast.

Bron

spar

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

marcdepester avatar

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten