SUCADELAPJE

  • Nederlands, Hoofdgerecht
  • > 120 min.
  • Geplaatst op 07-01-2021
  • SUCADELAPJE

    SUCADELAPJE

    SUCADELAPJE

#

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
700 gr sukadelapjes
1 ui
40 gr boter
peper en zout
2 laurierblaadjes
2 kruidnagel
2 el azijn
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Dep het vlees droog. Pel en snipper de ui. Verhit de braadpan met de boter en bak het vlees rondom bruin. Fruit de ui +/- 2 minuten mee en bestrooi het vlees met peper en zout. Giet warm water in de pan tot het vlees onderwater staat. Voeg de laurier, kruidnagel en azijn toe en laat het geheel +/- 2 1/2 uur zachtjes gaar stoven. Breng de jus eventueel op smaak met peper en zout. Eventueel jus binden met maizena.

Bron

Allehande 03 2000

Serveertip

Lekker met gekookte aardappeltjes en rode kool.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten