Rode linzen met bulgur salade

  • Montignac, Bijgerecht
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 06-01-2021

C.houdt van linzen en met de bulgur heb zo een lekkere salade. Laat het gewoon een dag in de koelkast staan zodat de smaken goed samenvoegen.

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
400 ml Bouillion
150 gr linzen
100 gr bulgur
3 blaadjes laurier
Blikje tomaten stukjes
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Kook de linzen met de laurier in de bouillion tot ze gaar zijn.
Voeg de bulgur toe en breng het aan de kook. Direkt weer uitzetten.
10 minuten laten staan, dan blik tomaten toevoegen.
Beetje geraspte citroen toevoegen. Wordt ook koud gegeten.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten