1. Home
  2. Recepten
  3. Bijgerecht
  4. Montignac keuken
  5. Rode linzen met bulgur salade

Rode linzen met bulgur salade

  • Montignac, Bijgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 06-01-2021

Ingrediënten 4 personen


400 ml Bouillion
150 gr linzen
100 gr bulgur
3 blaadjes laurier
Blikje tomaten stukjes



C.houdt van linzen en met de bulgur heb zo een lekkere salade. Laat het gewoon een dag in de koelkast staan zodat de smaken goed samenvoegen.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Kook de linzen met de laurier in de bouillion tot ze gaar zijn.
Voeg de bulgur toe en breng het aan de kook. Direkt weer uitzetten.
10 minuten laten staan, dan blik tomaten toevoegen.
Beetje geraspte citroen toevoegen. Wordt ook koud gegeten.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van Hans2020


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van Hans2020
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top