1 bos bospeen (ca. 600 gram)
2 sjalotten (of 1 grote ui)
2-3 teentjes knoflook
2 el olijfolie
2 el honing
1 el balsamico(azijn)
1 tl (gedroogde) oregano
Worteltjes op en heel andere manier gemaakt
Verwarm de (hetelucht)oven voor op 180-190 graden.
Maak de bospeen schoon en zorg dat je mooie gelijke wortels hebt (dikke wortels snijd je gewoon doormidden) en plaats ze op een bakplaat met bakpapier, samen met de grof gesneden sjalotten en knoflook.
Meng 2 el olijfolie, met 2 el honing, 2 el balsamico en 1 tl gedroogde oregano en besprenkel de wortels gelijkmatig met het mengsel.
Plaats 30 tot 40 minuten in de oven en keer ze halverwege even een keertje om. Zorg dat ze mooi verkleuren maar niet verbranden. That's it, enjoy!
Smaakmenutie