1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Italiaanse keuken
  5. Farfalle met spruiten en spek

Farfalle met spruiten en spek

  • Italiaans, Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 04-01-2021

Ingrediënten 4 personen


250 g champignons
2 el olijfolie
350 g geschoonde spruiten
50 g ontbijtspek droog gezouten (pakje à ca. 100 g)
2 tenen knoflook
300 g farfalle
100 g oude kaas (stuk)
200 ml kookroom 20% vet


Add to JUMBO shopping list

Verder heb je nodig


1 rasp


Farfalle met spruiten en spek
Farfalle met spruiten en spek

Een heerlijke farfalle met spruiten en ontbijtspek. 

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

1. Snijd de champignons in vieren. Verhit de olie in een hapjespan en bak de champignons in 15 min. gaar. Halveer intussen de spruiten. Snijd het spek in reepjes. Voeg de spruiten en het spek toe en bak 10 min. mee. Snijd de knoflook fijn en bak de laatste 3 min. mee.
2. Kook intussen de farfalle volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Rasp de kaas grof.
3. Schenk de room bij de spruiten en verwarm 1 min. Giet de farfalle af, voeg toe en schep door de spruiten. Voeg de kaas toe en laat al roerend smelten. Schep de pasta op 4 borden.



Volgen


Reacties (1)



Volgen
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top