Sint-jakobsvruchten met witloof en truffelolie

  • Belgisch, Voorgerecht
  • 20-30 min.
  • Sint-jakobsvruchten met witloof en truffelolie

    Sint-jakobsvruchten met witloof en truffelolie

    Sint-jakobsvruchten met witloof en truffelolie

Feestelijk en lekker en bovendien niet moeilijk om te bereiden  als hoofdgerecht ook perfect te serveren 

Deel dit recept

Ingrediënten 4 recipe.people
4 witloof stronkjes
12 sint-jakobsvruchten
1 el suiker
2 el balsamicoazijn
truffelolie
nootmuskaat
peper
zout
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

1 Maak het witloof schoon en snij het in grove stukken. Bak ze in een pan met boter en kruid met nootmuskaat, peper en zout. Doe er de suiker bij en blus met balsamicoazijn en wat truffelolie.
2 Bak de sint-jakobsvruchten.
3 Dresseer het bord met het witloof en de sint-jakobsvruchten.

Bron

libelle

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

marcdepester avatar

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten