1. Home
  2. Recepten
  3. Voorgerecht
  4. Belgische keuken
  5. Sint-jakobsvruchten met witloof en truffelolie

Sint-jakobsvruchten met witloof en truffelolie

  • Belgisch, Voorgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 01-01-2021

Ingrediënten 4 personen


4 witloof stronkjes
12 sint-jakobsvruchten
1 el suiker
2 el balsamicoazijn
truffelolie
nootmuskaat
peper
zout



Sint-jakobsvruchten met witloof en truffelolie
Sint-jakobsvruchten met witloof en truffelolie

Feestelijk en lekker en bovendien niet moeilijk om te bereiden  als hoofdgerecht ook perfect te serveren 

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

1 Maak het witloof schoon en snij het in grove stukken. Bak ze in een pan met boter en kruid met nootmuskaat, peper en zout. Doe er de suiker bij en blus met balsamicoazijn en wat truffelolie.
2 Bak de sint-jakobsvruchten.
3 Dresseer het bord met het witloof en de sint-jakobsvruchten.

Bron

Libelle



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marcdepester


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marcdepester
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top