
Muffinvorm
Voor de kaasragout, die ik vanavond wil serveren , vergat ik pasteibakjes te kopen. Ooit had ik eens een simpele manier gezien om dergelijke bakjes zelf te maken. Op zoek gegaan en gevonden op het blog van : " Lekker eten met Marlon". Simpel te maken .
Ik had natuurlijk wat meer zorg kunnen besteden aan de vormgeving, maar ach wij zijn maar met ons tweetjes en zoveel is er nu ook niet meer te zien van het bakje , als je het bladerdeeg bakje hebt gevuld.
Ik vulde deze bladerdeegbakjes met deze vegetarische kaasragout .Kaasragout-in-een-rustiek-bladerdeegbakje
Draai de muffinvorm om en kwast 4 plakjes met een goede afstand van elkaar in met een druppeltje olie. Zo kun je na het bakken de bakjes van de muffinvorm halen zonder ze te beschadigen.
Leg een plakje bladerdeeg op een van de uitstulpingen en vouw de hoekjes om. Doe dat met alle 4 de plakjes bladerdeeg..
Zet ze voor circa 20 minuten in een voorverwarmde oven van 200 graden.
Laat ze op een rooster afkoelen en vul ze met een ragout naar keuze.
Lekker eten met Marlon en eigen tekst en foto's