stokbrood gevuld met pittig gehakt
- Nederlands, Hoofdgerecht
- 20-30 min.
- Geplaatst op 31-12-2020
Gehakt over? Dan is dit een heel mooi alternatief om het op te maken. Zo lekker,mam!! HIj was binnen no time op :-)
Ingrediënten 2 personen
1 stokbrood150 gr gehakt
1 ei
2 el paneermeel
2 el chilisaus
2 tenen knoflook
halve rode peper
1 rode ui
halve paprika
2 tl paprikapoeder
handje geraspte kaas
snufje zout en peper
Bereidingswijze
Verwarm de oven voor op 200 graden. Snipper de ui en snijd de paprika, rode peper en knoflook in stukjes. Meng in een kom het gehakt met het ei. Voeg daarna het paneermeel toe en meng alles goed door elkaar. Daarna kunnen de rest van de ingredienten erbij en mix je alles door elkaar. Snijd de bovenkant van het stokbrood en hol het stokbrood uit.
Vul het stokbrood met het gehakt mengsel. Leg de gevulde broden op een bakplaat met bakpapier. event, nog een klein beetje geraspte kaas er overheen strooien.
Bak het stokbrood met het pittig gehakt ongeveer 20 min in de oven
Bron
Lekker en Simpel
Serveertip
Serveer met een dip, zoals bijvoorbeeld met mayonaise end.
Laatste reacties
Heerlijk, maar ik meng het broodkruim van het uitgeholde brook in het gehakt ipv paneermeel. Ben zuunig haha