Eenpans-bolognese

  • Italiaans, Hoofdgerecht
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 28-12-2020
  • Eenpans-bolognese

    Eenpans-bolognese

    Eenpans-bolognese

Een heerlijke en eenvoudige eenpans-bolognese met varkenssaucijzen en mozzarella.

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen

4 varkenssaucijzen
2 el olijfolie
4 stengels bleekselderij
500 g hutspotgroenten
350 g gekruide frito
300 g macaroni
220 g mozzarella

Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

1. Verwijder het vel van de saucijzen. Verhit de olie in een ruime hapjespan met antiaanbaklaag, voeg het vlees toe, breek met een houten lepel in kleine stukjes en bak rul.
2. Snijd intussen de bleekselderij in halve maantjes. Voeg de selderij samen met de hutspotgroenten toe en bak 5 min. al omscheppend.
3. Schenk er de frito bij en roer door. Voeg de macaroni en 300 ml water toe. Breng aan de kook, zet het vuur laag en kook de macaroni in 15 min. met het deksel op de pan gaar.
4. Scheur intussen de mozzarella in kleine stukjes. Breng de pasta op smaak. verdeel over 4 borden en verdeel er de mozzarella over.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten