Avocado garnalencocktail

  • Nederlands, Voorgerecht
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 26-12-2020

Een iets andere manier van een garnalencocktail

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
1 avocado
100 gr Hollandse garnalen
Halve mango
3 el whisky cocktailsaus (maak deze zelf)
Sap van een halve citroen of limoen
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Snijd de avocado doormidden en schep het vruchtvlees met een lepeltje eruit.
Snijd een halve mango in kleine blokjes.
Prak het vruchtvlees met wat citroensap, de helft van de gesneden mango, 1 tl whisky cocktailsaus, de helft van de garnalen en wat peper door elkaar.
Verdeel het mengsel in de avocado schillen en garneer met de rest van de mango, de garnalen en wat whisky cocktailsaus.
Maak eventueel af met wat bieslook. That's all!

Bron

Smaakmenutie

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten