1. Home
  2. Recepten
  3. Belgische keuken
  4. Whiskysaus met roze peper

Whiskysaus met roze peper

  • Belgisch, Saus/dressing
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 24-12-2020

Ingrediënten 4 personen


25 g boter
1 el bloem
10 cl whisky
20 cl vleesbouillon
15 cl room
1 el worcestersaus
1 el roze peperbollen
peper en zout



Whiskysaus met roze peper
Whiskysaus met roze peper

=18pxZalig lekker bij rosbief of bij varkensgebraad.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

1 Smelt een flinke klont boter en voeg de bloem toe. Schenk er de whiskey bij en roer goed door.
2 Giet er de bouillon en de room bij en roer tot een mooie saus.
3 Voeg de worcestershiresaus en roze peperkorrels toe. Breng op smaak met peper en zout en laat nog 2 minuten sudderen.

Bron

Libelle



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marcdepester


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marcdepester
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top