Kipschnitzels met tuinkruiden

  • Duits, Hoofdgerecht
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 23-12-2020
  • Kipschnitzels met tuinkruiden

    Kipschnitzels met tuinkruiden

    Kipschnitzels met tuinkruiden

Je Schnitzel net iets anders, maar het resultaat is geweldig lekker !  Makkelijk en snel !

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
2 enkele kipfilets
5 el kruidenpaneermeel (pakje) of zelf bereiden zie op de site van smulweb
1/2 el verse tijm (gehakt) of
1/2 el verse rozemarijn (gehakt)
1 ei (geklutst)
2 el olijfolie of arachideolie
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

-Snijd 2 kipfilets in 1 cm dikke plakjes.
-Roer de tijm of rozemarijn door het paneermeel.
-Haal de kipplakjes eerst door het geklutst ei en daarna door kruidenpaneer.
-Bak de schnitzels aan tafel in een beetje van de olie goudbruin.

Bron

boodschappen

Serveertip

Variatie :
Ook lekker, en oosters, is de kipfilet met gemalen kokos en gehakte pinda's te paneren.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten