1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Duitse keuken
  5. Kipschnitzels met tuinkruiden

Kipschnitzels met tuinkruiden

  • Duits, Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 23-12-2020

Ingrediënten 4 personen


2 enkele kipfilets
5 el kruidenpaneermeel (pakje) of zelf bereiden zie op de site van smulweb
1/2 el verse tijm (gehakt) of
1/2 el verse rozemarijn (gehakt)
1 ei (geklutst)
2 el olijfolie of arachideolie



Kipschnitzels met tuinkruiden
Kipschnitzels met tuinkruiden

Je Schnitzel net iets anders, maar het resultaat is geweldig lekker !  Makkelijk en snel !

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

-Snijd 2 kipfilets in 1 cm dikke plakjes.
-Roer de tijm of rozemarijn door het paneermeel.
-Haal de kipplakjes eerst door het geklutst ei en daarna door kruidenpaneer.
-Bak de schnitzels aan tafel in een beetje van de olie goudbruin.

Serveertip

Variatie :
Ook lekker, en oosters, is de kipfilet met gemalen kokos en gehakte pinda's te paneren.

Bron

Boodschappen



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marcdepester


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marcdepester
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top