krab/kreeft gevulde champignons

  • Europees, Amuse
  • 30-60 min.
  • Geplaatst op 20-12-2020
  • krab/kreeft gevulde champignons

    Krab/kreeft gevulde champignons

    Krab/kreeft gevulde champignons

ik maak ze vaak , of vaker maar nog nooit op deze wijze , ik moet zeggen damn lekker , amuse bij het vis menue , of gewoon als tuddensnack
 https://www.smulweb.nl/community/recepten/hans3333/champignons
 

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
16 grote champignons naar keuze
300 gram krab of kreeften vlees ,
30 gr. panko verdeeld
30 gram geraspte parmezan
80 ml. mayonaise , belgisch ( gebruik verder dan geen zout )
80 ml. creamcheese naturel
2 el. gesipperde lente ui , groen en wit
1 dikke el. knoflookpasta
1 el, gedroogde peterselie
2 el. oregano
beetje olijfolie
klontje boter
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
oven , met bakplaat
mengkomen
bakkwast

Bereidingswijze

verwarm de oven op 170 C hete lucht. besmeer je bakplaat met wat boter
meng in een kommetje nu de helft van de panko met wat olijfolie , houdt apart.
meng nu de rest van de ingredienten in een kom ( behalve de champignons nattuurlijk ) en laat half uur ongekoeld intrekken , schep regelmatig door
vul nu de champignons met het mengsel en besmeer vervolgens met panko olijfolie mengsel,
( je kunt evt. wat extra parmezan er over strooien )
bak ong. 18 minuten en daarna nog even onder de grill voor het mooiste resultaat.

Bron

cafedelights

Serveertip

kan ook prima in ragoutbakjes bv ,

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten