1. Home
  2. Recepten
  3. Amuse
  4. Europese keuken
  5. krab/kreeft gevulde champignons

krab/kreeft gevulde champignons

  • Europees, Amuse
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 20-12-2020

Ingrediënten 4 personen


16 grote champignons naar keuze
300 gram krab of kreeften vlees ,
30 gr. panko verdeeld
30 gram geraspte parmezan
80 ml. mayonaise , belgisch ( gebruik verder dan geen zout )
80 ml. creamcheese naturel
2 el. gesipperde lente ui , groen en wit
1 dikke el. knoflookpasta
1 el, gedroogde peterselie
2 el. oregano
beetje olijfolie
klontje boter


Verder heb je nodig


Oven , met bakplaat
mengkomen
bakkwast


krab/kreeft gevulde champignons
krab/kreeft gevulde champignons

Ik maak ze vaak , of vaker maar nog nooit op deze wijze , ik moet zeggen damn lekker , amuse bij het vis menue , of gewoon als tuddensnack
 https://www.smulweb.nl/community/recepten/hans3333/champignons
 

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Verwarm de oven op 170 C hete lucht. besmeer je bakplaat met wat boter
meng in een kommetje nu de helft van de panko met wat olijfolie , houdt apart.
meng nu de rest van de ingredienten in een kom ( behalve de champignons nattuurlijk ) en laat half uur ongekoeld intrekken , schep regelmatig door
vul nu de champignons met het mengsel en besmeer vervolgens met panko olijfolie mengsel,
( je kunt evt. wat extra parmezan er over strooien )
bak ong. 18 minuten en daarna nog even onder de grill voor het mooiste resultaat.

Serveertip

Kan ook prima in ragoutbakjes bv ,

Bron

Cafedelights



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van hans3333


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van hans3333
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top