Koffiecocktail met jenever

  • Italiaans, Alcoholische dranken
  • 0-10 min.
  • Koffiecocktail met jenever

    Koffiecocktail met jenever

    Koffiecocktail met jenever

  • Koffiecocktail met jenever

    Koffiecocktail met jenever

    Koffiecocktail met jenever

Heerlijk koude Italiaanse koffie .In de Amara Licata vinden we de beste stukjes bloedappelsien die een infusie ondergaan  van aromatische kruiden. Het resultaat is een goudkleurige natuurlijke gemaakte amaro met een unieke complexe smaak en een zeer lange afdronk. Het is een artisanaal digestief zonder toevoegingen.

Deel dit recept

Ingrediënten 4 recipe.people
60 ml espresso
60 ml jenever
70 ml Amara Licata
150 ml amandelmelk
ijsblokjes
cacaopoeder
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
shaker
ijsblokjes

Bereidingswijze

Zet de dubbele espresso en doe deze in een shaker. Voeg er enkele ijsblokjes, de jenever en de amara aan toe. Shake enkele seconden krachtig en verdeel over drie glazen.

Schuim de amandelmelk koud op en verdeel enkele lepels elke koffiecocktail. Werk af met cacaopoeder.

Bron

njam

Dit recept is te vinden in:

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

marcdepester avatar

Doorsturen

Home Recepten