Koffiecocktail met jenever
- Italiaans, Alcoholische dranken
- 0-10 min.
Heerlijk koude Italiaanse koffie .In de Amara Licata vinden we de beste stukjes bloedappelsien die een infusie ondergaan van aromatische kruiden. Het resultaat is een goudkleurige natuurlijke gemaakte amaro met een unieke complexe smaak en een zeer lange afdronk. Het is een artisanaal digestief zonder toevoegingen.
Ingrediënten 4 recipe.people
60 ml espresso60 ml jenever
70 ml Amara Licata
150 ml amandelmelk
ijsblokjes
cacaopoeder
Benodigdheden
shakerijsblokjes
Bereidingswijze
Zet de dubbele espresso en doe deze in een shaker. Voeg er enkele ijsblokjes, de jenever en de amara aan toe. Shake enkele seconden krachtig en verdeel over drie glazen.
Schuim de amandelmelk koud op en verdeel enkele lepels elke koffiecocktail. Werk af met cacaopoeder.
Bron
njam