Gamba's in wittewijnsaus

  • Belgisch, Voorgerecht
  • 10-20 min.
  • Gamba's in wittewijnsaus

    Gamba's in wittewijnsaus

    Gamba's in wittewijnsaus

Makkelijk, lekker en snel gemaakt

Deel dit recept

Ingrediënten 4 recipe.people
12 gamba's
2 teentjes look
250 ml droge witte wijn
250 ml room
100 gr geraspte Parmezaanse kaas
boter
peper - zout
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

-Smelt een klontje boter in een grote pan en bak er de gamba's in aan. Kruid ze met peper en zout. Schep de gamba's uit de pan en houd ze even aan de kant.

-Fruit in dezelfde pan nu de teentjes look aan. Voeg vervolgens de witte wijn en de room toe. Laat enkele minuutjes inkoken op hoog vuur en doe dan de Parmezaanse kaas, een snuifje peper en een snuifje zout er bij. Meng goed.

-Schep de gamba's in de saus en laat ze nog even terug opwarmen. Werk af met wat groen en serveer met een stukje brood.

Bron

njam

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

marcdepester avatar

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten