Zalmkroketjes met wasabimayo

  • Belgisch, Borrelhapje
  • 10-20 min.
  • Zalmkroketjes met wasabimayo

    Zalmkroketjes met wasabimayo

    Zalmkroketjes met wasabimayo

Makkelijk, snel en vooral super lekker 

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
2 zalmfilets
100 gr bloem
1 ei
150 gr panko
wasabi naar smaak
fijngehakte peterselie
arachideolie op te frituren
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
keukenpapier

Bereidingswijze

Snijd de zalmfilets in 8 gelijke blokjes. Dep ze droog met wat keukenpapier. Neem 3 kommetjes, doe ik het eerste de bloem, in het tweede het ei, in het derde de panko.

Haal de stukjes zalm één voor één door de bloem, het losgeklopte ei en de panko.

Meng de mayonaise met de wasabi.

Doe de arachideolie in een hoge kookpot zonder anti-aanbaklaag. Verhit op het vuur en leg er de kroketjes in met een schuimspaan, draai ze om en bak ze tot ze goudbruin zijn.

Laat de kroketjes uitlekken op een bord met keukenpapier. Leg ze op een bord, werk af met fijngehakte bladpeterselie en serveer met de wasabimayonaise.

Bron

njam

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

marcdepester avatar
marcdepester

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten