PARFAIT VAN PASSIEVRUCHTEN

  • Frans, Nagerecht
  • 0-10 min.
  • Geplaatst op 16-12-2020
  • PARFAIT VAN PASSIEVRUCHTEN

    PARFAIT VAN PASSIEVRUCHTEN

    PARFAIT VAN PASSIEVRUCHTEN

Een heel eenvoudig en snel maar toch o zo feestelijk dessertje: parfait van passievruchten. Je kan het gemakkelijk op voorhand maken en meteen op tafel toveren. Smakelijk!

Deel dit recept

Ingrediënten 2 personen
6 passievruchten
1 brikje lichte room
1 zakje vanillesuiker
2 meringues
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

-Halveer de passievruchten en haal voor 2/3 het vruchtvlees uit de passievruchten en zeef.
-Vang het sap op en hou even apart. De pitjes heb je niet nodig.
-Haal het vruchtvlees uit de overige passievruchten en zet afgedekt in de koelkast.

-Klop de slagroom stijf en spatel er het passievruchtensap en de vanillesuiker door.
-Hak de meringue grof en spatel 3/4 door de parfait. Hou de rest apart voor de afwerking.

-Vul een glaasje per persoon met de parfait, dek af met huishoudfolie en zet weg in de koelkast.
-Voeg net voor het serveren de overige passievruchtenpulp en meringues toe.

Bron

15gram

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten