Gevulde champignons met zalm en geitenkaas
- Belgisch, Borrelhapje
- 20-30 min.
Makkelijk en lekker warm aperitiefhapje om een feest goed te starten
Bereidingswijze
-Verwarm de oven voor op 180°C.
-Borstel de champignons schoon. Snij er de steeltjes uit en hak deze fijn.
-Bak de sjalot in wat olijfolie glazig. Voeg de fijngehakte champignonsteeltjes toe en roerbak tot het vocht verdampt is. Laat afkoelen.
-Snij de zalm in fijne blokjes. Roer de geitenkaas los en meng er de zalm, het champignonmengsel en de helft van de bieslook onder. Kruid met peper en zout.
-Bestrijk de champignonhoedjes met olijfolie en vul ze met het mengsel. Bestrooi met de Parmezaanse kaas en zet 15 minuten in de oven.
-Werk voor het serveren af met de resterende bieslook.
Bron
spar