Gevulde champignons met zalm en geitenkaas

  • Belgisch, Borrelhapje
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 14-12-2020
  • Gevulde champignons met zalm en geitenkaas

    Gevulde champignons met zalm en geitenkaas

    Gevulde champignons met zalm en geitenkaas

Makkelijk en lekker warm aperitiefhapje om een feest goed te starten 

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
2 eetlepels parmezaanse kaas (geraspt)
3 eetlepels bieslook (fijngehakt)
8 kastanjechampignons (grote)
180 gram geitenkaas (zachte)
120 gram zalm (gerookt)
1 sjalot (gesnipperd)
olijfolie
peper
zout
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

-Verwarm de oven voor op 180°C.
-Borstel de champignons schoon. Snij er de steeltjes uit en hak deze fijn.

-Bak de sjalot in wat olijfolie glazig. Voeg de fijngehakte champignonsteeltjes toe en roerbak tot het vocht verdampt is. Laat afkoelen.

-Snij de zalm in fijne blokjes. Roer de geitenkaas los en meng er de zalm, het champignonmengsel en de helft van de bieslook onder. Kruid met peper en zout.

-Bestrijk de champignonhoedjes met olijfolie en vul ze met het mengsel. Bestrooi met de Parmezaanse kaas en zet 15 minuten in de oven.
-Werk voor het serveren af met de resterende bieslook.

Bron

spar

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten