Carolina barbecue rub

  • Amerikaans, Bijgerecht
  • 0-10 min.
  • Geplaatst op 13-12-2020
  • Carolina barbecue rub

    Carolina barbecue rub

    Carolina barbecue rub

Amerikaanse kruidenmix uit Carolina die perfect past bij Pulled Pork , maar doet het ook heel goed op rund, lam en kip. De rub is niet te zoet, niet te zout en niet al te pittig meer toch met een hoop smaak dus zal door veel gasten erg lekker worden gevonden.

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
2 eetlepels zout
2 eetlepels suiker
2 eetlepels bruine suiker
2 eetlepels gemalen komijn (Djintan)
2 eetlepels chillipoeder
2 eetlepels zwarte peper
1 eetlepel cayennepeper
4 eetlepels paprikapoeder
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

-alle kruiden mengen en het vlees inwrijven en 12 tot 24 uur laten marineren.

Kleinere stukken vlees kunnen direct boven redelijk hete kooltjes hoewel het oppassen blijft vanwege de suiker in de rub.

Grotere stukken indirect barbecueën.

Bron

bbq-helden

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten